Verzending & Levering

Internationale verzending:

Wij verzenden producten naar grote landen over de hele wereld. Selecteer het land en de valuta waarin u wilt winkelen en klik vervolgens op bijwerken. Als uw land hieronder niet wordt weergegeven, neemt u de komende maanden contact met ons op, want we blijven landen toevoegen.


TERUGSTUURBELEID:

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u van eenvoudig ruil- en retourbeleid kunt genieten, moet u contact met ons opnemen met het retouradres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons worden teruggestuurd in hun originele staat moeten zijn, d.w.z. niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags eraan bevestigd.


Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Daarnaast raden we u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.


We testen onze producten voordat we ze te koop aanbieden. Als u geen van onze producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan artikelen na gebruik. We hopen dat u geniet van uw winkelen bij ons.